Ana Sayfa Bölge, Gündem 1 Temmuz 2019 1166 Görüntüleme

Veda yemeği verildi

Hâkimler Ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31/05/2019 Tarihli ve 601 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile tayini çıkan Kırklareli Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcıları ve Hakimlere veda yemeği düzenlendi.

Hâkimler Ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesinin 31/05/2019 Tarihli ve 601 Sayılı Adlî Yargı Kararnamesi ile Kırklareli Adliyesi’nde Cumhuriyet Savcısı İbrahim Topaldemir, Cumhuriyet Savcısı Mustafa Öztürk, Cumhuriyet Savcısı Gülay Arda ve hakimlerden Tahsin Yılmazer, Özlem Curik, Asiye Selcen Karabayır, Mücahit Koçak’ın tayini çıktı.

Yayınlanan son kararnameye göre tayini çıkan  savcı ve hakimler için bir veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğinde bir açılış konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, görev yeri değişen hakim ve savcılara yeni görevlerinde başarı dileklerini iletti. Kapağan;  “Görev yeri değişen Cumhuriyet Savcılarımız ve Hakimlerimize, Adliyemize sunmuş oldukları katkıdan ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan’ın konuşmasının ardından, tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları İbrahim Topaldemir, Mustafa Öztürk, Gülay Arda ile hakimler Tahsin Yılmazer, Özlem Curik, Asiye Selcen Karabayır, Mücahit Koçak’a plaketleri takdim edildi.

Samimi bir havada gece geç saatlere kadar süren veda yemeğine, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Kapağan, Adalet Komisyonu Başkanı Vahdet Yeltepe, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İzzet Koçer, Kırklareli Baro Başkan Yardımcısı Avukat Bahadır Buzol, Kırklareli Adliyesi’nde görevli Cumhuriyet Savcıları , hakimler  ile tayini çıkan Cumhuriyet Savcıları ve hakimler katıldı.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com