Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 7 Eylül 2023 461 Görüntüleme

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık’tan, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman’a iade-i ziyaret

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman’a sahibi olduğu Akman Av Doğa Market işletmesinde iade-i ziyaret gerçekleştirdi. Yerel ekonomik konular ve genel siyaset ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğunu ifade eden İYİ Parti Kırklareli İl Başkanı Volkan Akman, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da Kırklareli’de istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğüne vurgu yaptı. Kırklareli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. (Haber Merkezi)

Basın Bülteni

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

76 düzensiz göçmen yakalandı

76 düzensiz göçmen yakalandı

Tema Tasarım | Osgaka.com