Ana Sayfa Gündem 19 Eylül 2023 508 Görüntüleme

‘’Bu gibi küçük lakin sonucu büyük olan sorunların üzerine düşün ve gideriniz’’

Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği Yönetim kurulu başkanı Ercan DİNKLER, Kırklareli’nde engelli bireyleri zorlayan yerleri paylaşmaya devam ederek sorunların üzerine gidilmesi ve çözülmesi için harekete geçilmesini bekliyor.

Dinkler;

‘’Burası Denizbank yan tarafı bu ızgaraları değişmesi gerekiyor. Nedeni ise Manüel Tekerlekli Sandalye, Yürüteç, Bebek arabalarının tekerlekleri araya giriyor. Buda büyük sorunlara neden oluyor. Düşmek gibi çünkü benimde başıma geldi. Bundan bir kaç sene önce Tekerlekli Sandalyeli bir arkadaşımla oradan geçerken aracın tekerleği ızgaranın arasına girdi ve arkadaşımla beraber düşmüştük. O zamanlar bildirdiğimde çapraz geçin diye öneri gelmişti.

Şimdi yine hatırlatıyorum lakin 31 Mart ta yapılacak olan Yerel Seçimlerde Belediye Başkan Adaylarında ve Meclis üyeliği adaylarından ricamızdır. Bu gibi küçük lakin sonucu büyük olan sorunların üzerine düşün ve gideriniz’’ dedi.

Haber: Şener Kara

Fotoğraf: Ercan Dinkler Sosyal Medya

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com