Ana Sayfa Asayiş, Gündem 22 Eylül 2023 366 Görüntüleme

4’üncü sınıf öğrencilerinin Trafik dersine eşlik edildi

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması tarafından 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte yaya geçitleri ve okul servis araçları denetimine ağırlık verdi.

20 Eylül 2023 tarihinde Lüleburgaz Trafik Jandarması tarafından Büyükkarıştıran İlköğretim Okulu 4’üncü sınıf öğrencilerinin Trafik dersine eşlik edildi.

 “Yaya geçidi trafikte yayanın hareket tarzı” konulu genel trafik eğitimi öğrencilere uygulamalı olarak verildi.  Vize ilçesi Develi Köy yolunda

1 öğrenci servis aracı kontrol edilerek servis şoförlerine emniyet kemeri ve hız kuralları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Okul servislerinde bulunan 20 öğrenciye emniyet kemerinin önemi, servis içinde seyahat halindeyken uyulması gereken kurallar, okul servisine binerken ve inerken uyulması gereken kurallar konularında bilgilendirme yapıldı.

Yapılan bilgilendirmelerin ardından servis şoförü ve öğrencilerine Güvenli Servis Kullanım Kartı dağıtıldı.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com