Ana Sayfa Gündem 23 Eylül 2023 330 Görüntüleme

TRAKYA KALKINMA AJANSI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Trakya Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantısı;  Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin dönem başkanlığında Kırklareli’nde gerçekleştirildi.

Trakya Kalkınma Ajansı (TRAKYAKA) Yönetim Kurulu 2023 Yılı Eylül Ayı Olağan Toplantısı; Kırklareli Valisi Birol Ekici, Edirne Valisi Sayın Yunus Sezer, Tekirdağ Valisi Sayın Recep Soytürk ve Yönetim Kurulu üyelerinin katılımlarıyla 22 Eylül 2023 Cuma günü Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleşti.

Trakya Kalkınma Ajansı Eylül Ayı Olağan Toplantısı, görevi Temmuz ayı sonunda devralan Kırklareli Valisi Birol Ekici başkanlığında Kırklareli’nde yapıldı. Son valiler kararnamesinden sonra göreve başlayan Tekirdağ Valisi Recep Soytürk ve Edirne Valisi Yunus Sezer ilk kez yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Kırklareli Valiliği Atatürk Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıya Kırklareli Valisi Birol Ekici, Tekirdağ Valisi  Recep Soytürk, Edirne Valisi Yunus Sezer, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Edirne İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Geçmiş, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Soner Ilık, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Sezai Irmak ve Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin katıldı.

Toplantı bir önceki yönetim kurulu toplantısında alınan kararların görüşülmesi ile başladı. Ajansın hazırladığı 2024-2028 TR21 Trakya Bölge Planının görüşülmesinin ardından 2024 Yılı Ajans Çalışma Programı ve Bütçesi ele alındı. Genel Sekreter Mahmut Şahin’in Ajansın 2023 yılı ara faaliyet raporunu sunmasından sonra toplantı dilek ve temenniler ile sona erdi. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com