Ana Sayfa Gündem 27 Eylül 2023 283 Görüntüleme

Kırklareli’de sağanak yağış uyarısı

Kırklareli’de gökgürültülü sağanak yağışın olacağına dair meteorolojik uyarı yapıldı. Yoğun yağışın oluşturabileceği durumlar için hazırlıklı olunması gerektiği vurgulandı.

İstanbul Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan duyuruya göre Trakya ile İstanbul’un Batı kesimlerinde yerel kuvvetli gökgürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yapılan uyarıda;

“Marmara Bölgesi’nde 28.09.2023 Perşembe günü beklenen gök gürültülü sağanak yağışların sabah saatlerinden itibaren Tekirdağ ve Kırklareli çevreleri ile İstanbul’un batısı ve Boğaz çevresinde, öğle saatlerinden itibaren Edirne çevrelerinde yerel kuvvetli olacağı tahmin ediliyor” denildi.

Oluşabilecek riskler hakkında;

 “Ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Haber: Şener Kara

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İmzalar Tarih Müzesi için

İmzalar Tarih Müzesi için

Tema Tasarım | Osgaka.com