Ana Sayfa Gündem 4 Kasım 2019 715 Görüntüleme

Mehmetçikten öğrencilere anlamlı hediye

Haber: Hasan TEKİN

Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı’na katılan Mehmetçiklere, kendi yazdıkları mektupları gönderdikten sonra, Şanlıurfa Ceylanpınar 1. Hudut Bölük Komutanlığı’da öğrencilerin bu anlamlı hediyelerinden dolayı, öğrencilere teşekkür mektubu ve Türk Bayrağı gönderdiler.

Şanlıurfa Ceylanpınar 1. Hudut Bölük Komutanlığı tarafından gönderilen bu anlamlı hediyeleri Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine takdim etti.

Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadriye Tokat, gönderilen bu anlam dolu hediyeler ile ilgili yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Nadırlı Mehmet Fevzi Özdemir İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri Barış Pınarı Harekâtına katılan Mehmetçiklerimiz için duygularını kaleme aldıkları mektuplarını Şanlıurfa/Ceylan Pınar 1.Hudut Bölük Komutanlığına göndererek Barış Pınarı Harekâtına destek vermişlerdir. 1.Hudut Bölük Komutanlığımızdan okulumuza Teşekkür Mektubu ve Türk Bayrağı Hediyesi gönderilmiştir. Her koşulda Türk askerinin ne kadar duygusal ve yardımsever olduğunu tüm dünyaya ispat etmişlerdir.  Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulumuzu ziyaret edip öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederek öğrencilerimizi ödüllendirdik.

Gelecek nesillerimizi de bu duygu ve düşüncelerle yetiştirileceğinden kimsenin şüphesi olmasın.

Türk ordusunun daima muzaffer olması temennileriyle Harekat esnasında şehit olan askerlerimize Allah’tan Rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com