Ana Sayfa Gündem 6 Ekim 2023 405 Görüntüleme

Vali Ekici Kofçaz’ın köylerini ziyaret etti 

Köy ziyaretleri kapsamında Kırklareli Valisi Birol Ekici, 05 Ekim 2023 Perşembe günü Kofçaz’a  bağlı köyleri ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, aralıksız devam ettiği köy ziyaretleri kapsamında Kofçaz İlçemize bağlı Kocatarla, Devletliağaç ve Malkoçlar Köylerini ziyaret etti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici programı kapsamında, Kocatarla Köyü  Köy Muhtarı Mustafa Kaynak’ı, Devletliağaç Köyü muhtarı Mutlu Uslu’yu ve Malkoçlar Köyü muhtarı Erdinç Üzel’i ziyaret ederek, köyleri hakkında bilgiler aldı.

Muhtarlık ziyaretlerinin ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, köylerimizde halk  ile bir araya gelerek, köylerin gelişimi için devlet tarafından devam eden ve planlanan projeleri değerlendirdiler.

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin Kofçaz’a  bağlı köy ziyaretlerinde, Kofçaz Kaymakamı Onur Bektaş, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Cemalettin Akyüz ile ilgili kurum ve kuruluş yetkilileri de hazır bulundular. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com