Ana Sayfa Gündem 11 Kasım 2019 716 Görüntüleme

Hürriyetspor liderliğini koruyor

Kırklareli 1. Amatör Lig B Grubunda mücadele eden Hürriyetspor, ligde liderliğini sürdürmeye devam ediyor.

Haber: Umut AL

Hafta sonu kendi evinde Lüleburgaz Adaletspor’u konuk eden Hürriyetspor, karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. 3 puanı 3 golle kazanan Hürriyetspor, ligde 3 puan parolasıyla şampiyon olmaya adım adım ilerliyor.

Lüleburgaz Adaletspor karşılaşmasından, Ünal Tontaş’ın 2 golü ve ve Emre Gündoğan’ın 1 golü ile sahadan 3 – 0 galibiyetle ayrılan Büyükmandıra takımlarından Hürriyetspor sezonun 6. haftasında 16 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. 31 golle ligde en çok gol atan takım unvanını koruyan Hürriyetspor, 6 haftada kalesinde sadece 5 gol gördü.

Sezonun yedinci haftasında Hürriyetspor, deplasmanda Trakya Fenerspor’a konuk olacak. Karşılaşma 17 Kasım günü Pazar günü saat 13.20’de Lüleburgaz İstasyon Sentetik sahada oynanacak.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com