Ana Sayfa Gündem 19 Ekim 2023 191 Görüntüleme

Huzur toplantısı düzenlendi

Güvenlik hizmetlerine toplumun katılım ve desteği için Karahıdır Mahallesi Hürriyet Meydanı Vardar kıraathanesinde 15.30-17.00 saatleri arasında Huzur Toplantısı düzenlendi.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü toplantı hakkında; ‘’Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce, güvenlik hizmetlerine toplumun katılım ve desteğinin sağlanması, toplumun güvenlik taleplerine cevap verilmesi, sorunların yerinde tespit edilerek çözüm bulunabilmesi amacıyla’’ düzenlendiğini açıkladı.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü; ‘’İl Emniyet Müdürlüğümüz koordinesinde; Kırklareli Belediye Başkanlığı, Kırklareli Aile Ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Kırklareli Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Kırklareli Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, sorumluluk alanında hizmet yürüten Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kırklareli Şehit Hayrettin Yesin Polis Merkezi Amirliği temsilcileri ve 10 mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerinin katılımıyla, Karahıdır Mahallesi Hürriyet Meydanı Vardar kıraathanesinde 15.30-17.00 saatleri arasında Huzur Toplantısı düzenlenmiştir. Toplantıya katılan kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan çalışmalar katılımcılara aktarılmış, katılımcıların talep ve istekleri yerinde değerlendirilmiştir’’ dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com