Ana Sayfa Bölge, Ekonomi, Gündem, Politika, Siyaset 19 Ekim 2023 308 Görüntüleme

İSTANBUL BAROSU’NDAN AV. GÖRKEM GÖKÇE’YE TEŞEKKÜR VE PLAKET

Kırklarelili Avukat Görkem Gökçe, 15 Ekim Pazartesi günü, İstanbul Barosu SEM Başkanı Av. Özlem Aksungar ve kurul üyesi Av. Ali Rıza İlgezdi’nin daveti ile; İstanbul Barosu konferans merkezinde genç avukat adayları ile uzay hukuku söyleşisi yaptı. Elli civarı avukat adayı aynı zamanda fırsat bulmuşken kariyer planlamaları ile ilgili sorularına yanıt aldılar.

Söyleşi sonrasında Başkan Av. Özlem Aksungar’dan, eğitimlere katkısından dolayı teşekkür plaketi alan Gökçe, “Benim için burada olmak müthiş gurur verici. İstanbul Barosu dünyanın en büyük barosu ve ülkemizin en güçlü meslek örgütlerinden. Genç avukat adaylarına bir nebze dahi faydam oldu ise çok memnun olurum” dedi. 

Kırklarelili Avukat Görkem Gökçe, Türkiye’nin bilişim ve teknoloji hukuku alanında önde gelen avukatlık bürolarından olan Gökçe Avukatlık Ortaklığı’nın kurucu ve yönetici avukatıdır.  

Basın Bülteni

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com