Ana Sayfa Gündem, Spor 19 Ekim 2023 278 Görüntüleme

O yazıyı yazanlara plaket takdim edildi

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı Cumhuriyet 100 Yaşında yazısını tarlaya traktörle yazarak Ülke çapında sosyal medyada ses getiren Lüleburgaz Evrensekiz Beldesinden Halis Erkorkmaz ve Burak Tunçkol’a plaket takdiminde bulundu.

Cumhuriyet 100 Yaşında yazısını tarlaya traktörle yazan Lüleburgaz Evrensekiz Beldemizin Sakinleri Halis Erkorkmaz ve Burak Tunçkol’a plaket takdim edildi.

Evrensekiz Beldesinin Türkiye’nin her yerinde duyulmasını ve paylaşım yapılmasını sağladıkları için   Cumhuriyetin 100. Yılı anısına Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlçe Yönetimi tarafından yazının yazıldığı Tarlada Plâketleri verildi. Yazıyı yazdıkları için tüm Türkiye adına Teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

Haber: Ezgi Balmumcu

Fotoğraf: CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com