Ana Sayfa Gündem 20 Ekim 2023 190 Görüntüleme

Vali Ekici muhtarlarla bir araya geldi

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 19 Ekim Muhtarlar Günü programlarında Muhtarlarla ile bir araya geldi… Vali Ekici,19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle İl Özel İdaresi Fuar Salonunda gerçekleşen programa katıldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici programda yaptığı konuşmasında; Dеmоkrаsi zincirinin ilk halkasını oluşturan muhtarlık teşkilatı, yerel demokrasinin en eski örneğini temsil eden, devletimizin her noktadaki kurumsal temsilciliğidir. Muhtarlarımız, bulunduğu mahallede veya köyde devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla devlet kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının ve beklentilerinin karşılanmasında, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında kilit role sahip olup, devletimizin gören gözü, işiten kulağıdır. Bu güzel şehirde; köy ve mahallelerimizin her türlü ihtiyacını tespit ederek, hizmet sunma hususunda emeğini esirgemeyen, bizlere köylerin ve mahallelerin gelişimi ve değişimi noktasında çözüm ortaklığı yapan köy ve mahalle muhtarlarımıza, ortaya koydukları özverili hizmetlerinden ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kamu hizmetlerimizi ve çalışmalarımızı ilimiz genelindeki görev yapan tüm muhtarlarımız ile diyalog ve iş birliği içinde yürüteceğimizi bir kez daha yineledi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici konuşmasının devamında Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde ve liderliğinde muhtarlarımızın yönetim mekanizmalarıyla ilişkileri son yıllarda özellikle olumlu anlamda zirveye ulaştığını belirterek, bu bağlamda, bugüne kadar olduğu gibi Türkiye Yüzyılının inşasında bundan sonra da ilimizde görev yapan tüm muhtarlarımızla iş birliği içinde çok daha büyük çalışmalar yürüteceğimizi bir kez daha ifade etti.

Kırklareli’nde görev yapan muhtarlarımıza; köy ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit ederek devletin hizmet alanlarına erişimi konusunda gösterdikleri üstün gayretleri, özverili çalışmaları ve başarılı faaliyetlerinden dolayı teşekkür ederek, Vatandaşlarımızın derdine ortak olan, halkın tercihiyle ve seçimiyle iş başına gelmiş olan muhtarlarımızın kendilerine ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir hayat dileyerek, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü ve Cumhuriyetimizin 100. Yıl coşkusunu yaşadığımız bu günlerde Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum dedi.

Konuşmasının ardından Kırklareli Valisi Birol Ekici, Muhtarlar Günü anısına Muhtarlar ile Fotoğraf çektirdi.

İl Özel İdaresi Fuar Salonunda gerçekleşen programın ardından 19 Ekim Muhtarlar Günü münasebetiyle Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin ev sahipliğinde Halk Eğitimi Merkezinde İl Protokolünün de katılımıyla düzenlenen programda Kırklareli Köy ve Mahalle Muhtarlar ile bir araya geldi. Vali Ekici, tüm muhtarlarımız ile tek tek ilgilendi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici muhtarlara hitaben yaptığı konuşmasında;  Muhtarlık kurumunu ve muhtarlarımızı, Türk İdare Sistemi’nin en önemli kademesi haline getiren, muhtarlık kurumuna çağ atlatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a tüm muhtarlarımız adına minnet ve şükranlarını arz ederek, Mahalle ve köylerimizde devletimizin tüm kurumlarını temsil ederek, devlet ve millet bütünlüğüyle kamu ve yerel hizmetlerde bulunan ve vatandaşlarımızın her türlü ihtiyacının karşılanmasında fedakârca görevlerine yerine getiren muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutladı. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com