Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 20 Ekim 2023 184 Görüntüleme

Vali Ekici video konferans toplantısına katıldı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleşen video konferans toplantısına katıldı…

Kırklareli Valisi Birol Ekici, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın başkanlığında 81 İl Valimiz ile İl Emniyet Müdürleri, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katılımıyla 19 Ekim 2023 Perşembe günü video konferans yöntemiyle gerçekleşen Toplantıya katıldı.

İçişleri Bakanı  Ali Yerlikaya başkanlığında, Bakan Yardımcıları, Jandarma Genel Komutanı, Emniyet Genel Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı ile 81 ilin Valisi, İl Emniyet Müdürleri, İl Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlarının katılımıyla: Terör, Organize suç örgütleri Uyuşturucu Asayiş Düzensiz göç ve Siber suçlarla mücadele ana gündem maddelerini içeren Video Konferans Toplantısı gerçekleşti.

Gerçekleşen Toplantıda,  Bugüne kadar olduğu gibi Terör ve iş birlikçileriyle, zehir tacirleriyle, göçmen kaçakçılığı organizatörleriyle, organize suç örgütleri ve çetelerle mücadelemizin kararlılıkla süreceği vurgusu yapıldı. (Haber Merkezi)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com