Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset, Spor 26 Ekim 2023 308 Görüntüleme

AV. GÖRKEM GÖKÇE; ‘’TÜM TAKIMLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM’’

Efsane Kırklareli Belediye Başkanı ve Kırklarelispor’un iz bırakan Başkanlarından Merhum Kadir Gökçe’nin adı Kırklareli 1.Amatör Lig Sezonunda yaşatılıyor. 2023-2024 Kadir Gökçe Sezonu olarak açılıyor.

29 Ekim saat 17.30’da Kırklareli Sentetik Sahada Karahıdırspor-Lüleburgaz 1922 SK arasında 2023-2024 Kadir Gökçe Sezonunun açılış maçı oynanacak. Kırklareli’nin sportmen kimliğini bildiği merhum Kadir Gökçe’nin adını taşıyan sezonun ilk maçı hakkında görüşlerine başvurduğumuz Kadir Gökçe Eğitim ve Kültür Vakfı (KAGEV) Başkanı Av. Görkem Gökçe; ‘’Cumhuriyet’in 100.yılını kutlayacağımız bir günde 2023-2024 Kadir Gökçe Sezonunun açılış maçı oynanacak. Gururlu ve mutluyum. Sakatlıksız ve sportmence bir sezon diliyorum. Sporda sportmen kimliği herkesçe bilinen merhum babam Kadir Gökçe’nin adının yaşayacağı sezonda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum’’ dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com