Ana Sayfa Gündem 31 Temmuz 2016 2123 Görüntüleme

Babaeski’den 5 öğretmen açığa alındı

HABER MERKEZİ

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarının 15 Temmuz 2016 tarihindeki darbe girişimi sonrasında Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmalar kapsamında Kırklareli Cumhuriyet Başsavcısı İlyas Yavuz tarafından yapılan açıklamaya göre Kırklareli İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri’nde görev yapan, 6 öğretmen tutuklanırken, 38 Öğretmenin hakkında da adli kontrol kararı verildiği, 14 Öğretmen hakkında ise gözaltı kararı alındı.

Babaeski’de ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda 5 öğretmenin FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında görevden uzaklaştırıldığı öğrenildi. Bu öğretmenlerin M.M, İ.T, S.S, Ö.Ç ve Z.S olduğu, yapılan incelemelerin ardından öğretmenler hakkında karar verileceği ancak şu an soruşturmanın devam ettiği belirtildi.(h.s)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com