Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Ekim 2023 190 Görüntüleme

Çamlıca; ‘’ Çocuklarımızı tebrik ediyorum’’

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Kırklareli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda başarılı çocukları tebrik etti.

Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, spor ve sporculara destek vermeye devam edeceklerini ifade ederek satrançta başarı kazanan sporcuları tebrik etti.

Çamlıca;

‘’Kırklareli 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Satranç Turnuvası’nda Büyükkarıştıran’ımızın sporcuları Harun Rauf Karaman, Ahmet Kamil Hatunoğlu ve Ömer Yağız Çelik yaş gruplarında başarılı olup kupa kazanmışlardır. Bizi Cumhuriyetimizin 100. yılında yapılan bu turnuvada başarılı olup gururlandıran çocuklarımızı tebrik ediyorum, başarılarının devamını diliyorum. Büyükkarıştıran Belediyesi olarak spora ve sporcuya destek vermeye ve kasabamızı en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Fotoğraf: Ertuğrul Çamlıca

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com