Ana Sayfa Gündem 7 Kasım 2023 198 Görüntüleme

“Bu belge Lüleburgaz Halkının fedakarlığının bir meyvesidir”

Lüleburgaz İlçe Müftülüğüne bağlı Ensar Kur’an Kursu öğrencisi Yunus Pehlivan hafızlığını ikmal ederek Diyanet İşleri Başkanlığınca yapılan hafızlık tespit sınavı sonucunda başarılı oldu.Yunus Pehlivan’a belgesini Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş ve Lüleburgaz İlçe Müftüsü Sabri Demir verdi.

Müftü Eviş tebrik etti

Hafızlığı tespit edilen Yunus Pehlivan belgesini veremeden açıklamalarda bulunan Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş;  “Trakya Bölgesi maddi anlamda bereketli arazilere sahip bir bölgedir. Son zamanlarda Diyanet İşleri Başkanlığımıza bağlı olarak Bölgemizde hizmet vermeye başlayan Kur’an Kurslarının katkısı ile manevi anlamda da mümbit bir bölge olduğu görülmektedir. Bu vesileyle çok büyük bir emek harcayarak bu belgeyi alan değerli öğrencimizi, ebeynini ve emeği geçen Hocalarını tebrik ediyorum” dedi.

Seferberlik ruhuyla hareket edilerek hafızların ihtiyacı gideriliyor

Lüleburgaz İlçe Müftüsü Sabri Demir; “Ensar Kur’an Kursumuzun bütün masrafları Türkiye Diyanet Vakfı Lüleburgaz Şubesince karşılanmakta olup bu konuda Lüleburgaz halkının ve Müftülük Personelinin çok büyük destek verdiğini belirtmek isterim. Her neye ihtiyaç duyulsa seferberlik ruhuyla hareket edilerek hafızların ihtiyacı giderilmektedir. Öğrencimizin aldığı bu belge Lüleburgaz Halkının fedakarlığının bir meyvesidir. Kendilerine çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Şener Kara

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com