Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 7 Kasım 2023 293 Görüntüleme

Denetleme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi

DİSK/Emekli Sen Babaeski Şubesi 2023 Mali Yılına ait bugüne kadar olan hesap ve faaliyetlerin incelendiği Denetleme Kurulu Toplantısını gerçekleştirdiklerini açıkladı.

DİSK/Emekli Sen Babaeski Şubesi Denetleme Kurulunca incelenen tüm hesap ve faaliyet raporu  ile Denetleme Kurulu’nun denetleme sürecine dair tuttuğu rapor, Şube Panosuna asıldığı ifade edilerek üyelerin inceleyebileceği belirtildi.

DİSK/Emekli Sen Babaeski Şubesi;

“2023 Mali Yılına ait bugüne kadar olan hesap ve faaliyetlerimizin incelendiği Denetleme Kurulu Toplantımızı bugün gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Şube faaliyet ve hesap durumumuz, Şube Denetleme Kurulumuzca incelenmiş ve uygun görülerek onaylanmıştır.

Başkan Ismet Ilteralp , Yazman Nezir Pazar ve Üye Hasan Demirci ‘den oluşan Denetleme Kurulumuza emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Denetleme Kurulumuzca incelenen tüm hesap ve faaliyet raporumuz ile Denetleme Kurulu’nun denetleme sürecine dair tuttuğu rapor, Şube Panomuza asılmıştır.

Üyelerimiz gelip inceleyebilir ve merak ettiği konularda Şube Yönetiminden bilgi alabilir.

Üyelerimizin bilgisine saygı ile sunulur” dedi.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com