Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 10 Kasım 2023 303 Görüntüleme

KTSO, 10 Kasım “Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni”ne katıldı

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikalinin 85. Yıldönümü dolayısıyla, 10 Kasım 2023 Cuma günü saat 08.50’de Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda Çelenk Sunma Töreni düzenlendi.

T.C. Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen 10 Kasım “Atatürk’ü Anma Günü Çelenk Sunma Töreni”ne; Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Meclis Üyeleri ile oda personeli katıldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Cüneyt Arıkan, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu başta olmak üzere törene katılanlar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunmasının ardından saat 09.05’te 2 Dakikalık Saygı Duruşu’nda bulunulup, İstiklal Marşı’nın eşliğinde Şanlı Türk Bayrağı’nın yarıya indirilmesi ile program sona erdi.

* Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan; “Milletimizin esaret altına alındığı, çıkmaz ve karanlık bir yola girildiği anda bir güneş gibi parlayarak “Bağımsızlık Destanı”mıza önderlik etmiştir”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan programın ardından yaptığı açıklamasında; “Ulusumuzun Büyük Kahramanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk umutların tükendiği, milletimizin esaret altına alındığı, çıkmaz ve karanlık bir yola girildiği anda bir güneş gibi parlayarak “Bağımsızlık Destanı”mıza önderlik etmiştir. Askeri dehasının yanında 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyeti’ne çok kısa bir süre içerisinde gerçekleştirdiği İnkılaplar, Sosyal ve Ekonomik Reformlarla seviye atlatmış ve parlak bir geleceği bizlere emanet etmiştir. Bizler de Ata’mızın emanetini daha yükseklere çıkarmaya, daha ileriye taşımaya mecburuz. Bu bilinç ve bu anlayışla ülkemize, milletimize hizmet ediyor, daha güçlü bir Türkiye için durmaksızın çalışıyoruz, çalışmak da zorundayız.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası ailesi olarak, aramızdan ayrılışının 85. Yıldönümü’nde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Haber: Şener Kara

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Yanan Araca Müdahale Edildi

Yanan Araca Müdahale Edildi

Tema Tasarım | Osgaka.com