Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 11 Kasım 2023 402 Görüntüleme

“101. Kurtuluş Yıldönümümüzü gururla kutluyoruz”

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’nin Düşman İşgalinden Kurtuluşu’nun 101. Yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; “Bugün 10 Kasım. İlimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. Yıldönümü. Kurtuluşumuzu büyük bir gurur ve coşkuyla kutlayacağız. Aziz Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, Kurtuluş Savaşı zaferi ile bağımsızlığını, milli birlik ve beraberliğini sonsuza kadar yaşatma azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. Yeni nesillere tarihlerini tüm gerçekliği ile anlatarak, atalarının ne gibi fedakârlıklar yaparak, tek vatan, tek millet, tek devlet, tek bayrak anlayışıyla bu kazanımları elde ettiğini iyi idrak etmelerini sağlamalıyız. Böyle önemli günlerimizi tarihten ders çıkartarak kutlamalıyız. Büyük fedakârlık ve kahramanlıkla bu toprakları düşman işgalinden kurtaran ve bize vatan olarak emanet eden, gönüllerimizde ölümsüzleşen tüm aziz Şehitlerimiz ve Gazilerimizin huzurunda; tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet ilkeleri etrafında bütünleşerek, bizleri millet yapan kutsal değerlerimize sahip çıkarak, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni sonsuza dek koruyup yaşatacağımıza söz veriyoruz. Sahip olduğumuz kazanımlarımızı korumak ve geliştirmek için birbirimize kenetlenmek, ülkemizi güçlü, insanımızı mutlu, huzurlu ve yarına güvenle bakabilen bireyler haline getirmek ve gelecek yarınlarımız için çalışmayı ve üretmeyi görev edinmek zorundayız.

10 Kasım 1922 tarihinde işgal güçlerine karşı kahramanca direnerek önemli bir başarı elde eden, milli moralin yükselmesine katkı sağlayan, bağımsız ve özgürce yaşadığımız bu topraklarda hayatları pahasına kahramanca mücadele vererek bize bu coşkuyu yaşatan; başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, Şehitlerimizi, Gazilerimizi minnetle, rahmetle, saygıyla yad ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Tam Saha Denetim Yapıldı

Tam Saha Denetim Yapıldı

Tema Tasarım | Osgaka.com