Ana Sayfa Gündem, Politika, Siyaset 13 Kasım 2023 225 Görüntüleme

Milletvekili Gündoğdu Bağdat’ta toplantıya katıldı

CHP Kırklareli Milletvekili TBMM Çevre Komisyonu Üyesi Vecdi Gündoğdu “Irak’ta gerçekleşen TBMM Asya Parlamenter Asamblesi Siyasi İşler Daimi Komitesi Toplantısı” hakkında basın açıklaması gerçekleştirdi.

Milletvekili Gündoğdu basın açıklamasında;

“TBMM Asya Parlamenter Asamblesi (APA) Siyasi İşler Daimi Komitesi toplantısı 09-12 KASIM 2023 tarihleri arasında Irak’ın Başkentti Bağdat’ta gerçekleştirildi.

Bağdat’ta gerçekleşen toplantılara APA Türk Grubu Parlamenterleri olarak katılarak ülkemizi temsil ettik.

Görüşmelerimiz kapsamında;

 APA Irak Grubu Başkanı ile bir araya gelerek Daimî Komitenin Taslak Kararlarının görüşülmesi, Parlamentolar arası ilişkilerimizin güçlendirilmesi ve iş birliğimizin ilerletilmesi başta olmak üzere ülkelerimiz arasındaki müşterek konuları müzakere ettik.

Daha sonra Irak-Türkiye Parlamento Dostluk Grubu Başkanı Cabbar Abbas Casim El Kınani ve heyeti ile bir araya gelerek, Filistin’de yaşananlar başta olmak üzere, ilişkilerimizin güçlendirilmesi konularını müzakere ettik.

APA Siyasi Komite Toplantısı kapsamında APA Türk Grubu Başkanı Sayın Emin Önen ve APA Üyeleri Sayın Ömer Özmen, Sayın Vecdi Gündoğdu toplantılara katıldılar.

Toplantıların ardından Bağdat Büyükelçiliğimizi ziyaret ederek Büyükelçimiz Sayın Ali Rıza Güney’den Irak ile ilişkilerimiz hakkında kapsamlı bilgi aldık. Bilgilerinize, saygılarımla” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Saha tatbikatı yapıldı

Saha tatbikatı yapıldı

Tema Tasarım | Osgaka.com