Ana Sayfa Bölge, Gündem 13 Kasım 2023 303 Görüntüleme

108 yıldır değişmeyen lezzet

HABER BİROL ÇAKAN
Sucuk imalatında 108 yılını geride bırakan Uskan sucukları önceliklerinin insan sağlığı olduğunu söyledi.
   Edirne merkezde 1915 yıllından bu yana sucuk imalatı yapan,Özgen Uskan,108 yıllık geneleği torunlarına aktarmayı hedefliyor.
    Deden toruna iletilen bilgilerle çağa ayak uyduran Uskan,emin adımlar ile yolculuğuna devam ediyor.
     Edirne Tahtakale caddesinde satışa sunulan Uskan sucukları Havsa yolu üzerinde imalatına devam ediyor.Babaları Arif Uskan’ın bulduğu o eşsiz tarifin,kalitesini asla değiştirmek istemediklerini beirten Özgen Uskan,Edirnelilere hijyenik şartlarda ürettiğimiz sucuklarımızı,kaliteden ödün vermeden devam ettiklerini söyledi.
     Oğlu Onur Uskan ise iddialı olduğumuz nokta kalitemizdir.Sucuklaımızı doldurduğumuz bağırsaklar,tamamen doğaldır.Etlerimiz Et Entegreden veteriner kontrolünde geliyor.Ayrıca sucuk imalat tehsisimizde de kendi bünyemize ait veterinerimizde bulunmaktadır.Her gün özel soğututmalı aracımız ile Edirne ve ilçeler dail servisimiz var.dedi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com