Ana Sayfa Gündem 15 Kasım 2023 204 Görüntüleme

Genç Teknoloji Destek başvuruları başladı

Yükseköğretim öğrencilerine tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan ‘Genç Teknoloji Destek’ başvuruları başladı.

Yükseköğretim öğrencilerinin beklediği “Genç Teknoloji Destek” için başvurular alınmaya başlandı. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, gençlere konu hakkında açıklama yaptı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, ‘Yükseköğretim öğrencilerine teknolojik cihaz ve internet desteği verilmesi’ne ilişkin Cumhurbaşkanlığı kararının Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan ‘Genç Teknoloji Destek’ başvurularının başladığını açıkladı.

Teknolojik cihaz ve internet desteğinden yararlanmak isteyen öğrenciler için başvurunun nasıl ve nereden yapılabileceği konusunda da bilgi verildi. Gençler  www.gsbbiz.gsb.gov.tr adresinden başvuru yapabilecek. Öğrenciler  cep telefonlarından GSBBiz uygulamasını indirerek de başvuru işlemlerini yapabilecek.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com