Ana Sayfa Gündem 4 Ağustos 2016 1728 Görüntüleme

Ahmet Uzun yuvaya döndü

Daha önce Babaeski’de görev yapan ve Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne görevlendirme ile giden Ahmet Uzun tekrar Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ki görevine başladı.

Babaeski’ye dönüşünü yuvaya dönüş olarak nitelendiren Ahmet Uzun şunları aktardı; “Kırklareli’nde ki İl Müdürlüğünde yapmış olduğum Şube Müdürlüğü görevlendirmesi esnasında yaklaşık olarak 1.5 yıl Babaeski’den ayrı kaldık. Daha önce Babaeski’de 2004 yılında 5-6 aylık bir çalışmamız olmuştu. Ben buradan çok memnun ayrıldım. Gelirken de isteyerek, severek gönüllü olarak geldim. Hatta Yuvaya döndük diye ifade edebilirim ben bu durumu.

Burada biz hizmetlerimize devam edeceğiz. Babaeski’nin  eğitim kalitesini daha da artırmak ve üst seviyelere taşımak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Tabii bu bir ekip işi. Bizim hep birlikte birlik ve beraberlik içerisinde başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Ben ilk Babaeski’ye geldiğimde Cemil Çakıcı ile çalıştım. Daha sonra Mustafa Bayrak’la devam ettik ve kendisinin zamanında buradan ayrılmıştım. Şimdi ise Kadriye Tokat Hanımla çalışıyorum. Yani Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görev alan üç müdürle de çalışma fırsatım oldu.”

Bu arada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak yapan Semih Tahir Aksoy ise Plevne İlk ve Orta Okulu’nda müdür olarak görev aldı. Aksoy’un Şube Müdürlüğünden ayrılmasının ardından, Babaeski İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Şube Müdürleri kadrosu şu şekilde oldu; Ali Osman Cura, Muzaffer Karaman ve Ahmet Uzun. (Hicran SÜNGÜ)

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BULGARİSTAN ÇIKARMASI

BULGARİSTAN ÇIKARMASI

Tema Tasarım | Osgaka.com