Ana Sayfa Gündem 1 Aralık 2023 153 Görüntüleme

Stant aracılığıyla 920 kişiye ulaşıldı

Kırklareli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği personellerince 25 Kasım “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü” nde Minimall AVM’de stant kuruldu.

 Minimall Avm içerisinde KADES Tanıtımı yapmak amacı ile Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı personelleri ile birlikte stand kurularak bilgi verildi.

Bilgilendirilen kadınlar ve erkekler 6284 Sayılı Kanun kapsamında bilgilendirildiği belirtildi,

 Stantta kadınların KADES uygulaması hakkında bilgilendirilmesi ve uygulamayı indirip kurulum sağlaması amaçlandı. Kadınlara gerekli  bilgilendirme ve tanıtımı yapıldı.

Stant aracılığıyla 470 Kadın, 450 erkek olmak üzere toplamda 920 vatandaşa broşür ve bilgilendirme yapıldığı açıklandı. Anlamlı günde açılan anlamlı standa Kırklareli Vali Yardımcısı Elif Canan Tuncer ziyarette bulundu.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com