Ana Sayfa Gündem 5 Aralık 2023 294 Görüntüleme

Fatih Caddesinde altyapı sorunu patlak verdi

5 Aralık Salı günü Babaeski’de Fatih Caddesinde altyapı sorunu patlak verdi. Su sızıntısına müdahale etmek için sabah saatlerinde Babaeski Zabıta Ekipleri tarafından Fatih Caddesi’nin Büyük Cami tarafından trafiğe kesildi.

Babaeski’de yeni haftayla beraber altyapı sorunları vatandaşların canını sıkmaya devam ediyor. Her an bir noktadan patlak veren altyapı bu defa Fatih Caddesinde sorun oluşturdu. Su hattında meydana gelen sızıntıya ekipler müdahale etti.

Yapılan çalışmadan sonra kazılan alan toprakla örtüldü. Duba koyularak tekrar trafiğe açıldı. Babaeskililer kısa süre önce asfalt yapılan yolda yaşanan sıkıntıya dikkat çektiler. Şehrin altyapısı seçimlerden sonra yeni dönemde de Babaeski’nin 1 numaralı sorunu olabileceği yorumları yapıldı.

Haber: Erhan Ertürk

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com