Ana Sayfa Gündem 20 Aralık 2023 253 Görüntüleme

İlk genel kurulda Tüfekçi başkanlığa seçildi

Babaeski Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Babaeski Belediyesi Tansa Düğün Salonunda ilk genel kurulunu gerçekleştirdi.  

Babaeski Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığına Hasan Tüfekçi seçildi. Divan Başkanlığına Vedat Serbest, Divan Üyeliğine Tayfun Zanbak, Divan Katip Üyeliğine Gürcan Tunba seçildiler.

Tüfekçi açıklamasında; “Babaeski Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğimizin 6 aylık geçici başkanlığını sona erdirmiş bulunmaktayız. 20.12.2023 Çarşamba günü Belediye Tansa Düğün Salonunda gerçekleştirmiş olduğumuz ilk genel kurulumuzu yaptık.

Babaeski’deki çalışmalarımıza devam edeceğiz. Geçiciden asil sürece geçtik. Bundan sonra çalışmalarımıza daha da hız vereceğiz. Projelerimizle Babaeski’de mahallelerde Roman Camiasının kenetlenmesini sağlayacağız. Babaeski’ye, Roman Camiasına hayırlı uğurlu olsun” dedi.  

Gündem gereği Atatürk ve Türk Şehitlerinin manevi huzurunda 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Bugün gerçekleştirilen Babaeski Roman Gelişimi Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Genel Kurulunda Yönetim Kurulu;

1 Hasan Tüfekçi

2 Soykan Demirtaş

3 Gülbe Tüfekçi

4 Tayfun Zanbak

5 Nihat Yarar

Yönetim kurulu yedek üyeler

1 Salih Baltacı

2 Selçuk Hasan Kocabaş

3 Ali İhsan Yıkar

4 Beyhan Başar

5 Vedat Serbest

Denetim Kurulu

1 Turgay Çetiner

2 Yaşar Alan

3 Hakan Kayıcı

Denetim Kurulu Yedek Üye

1 Erkut Çelik

2 Gürcan Tumba

3 Tayfun Mustafa Baş

Haber: Erhan Ertürk

FOTODA YÖNETİM KURULU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com