Ana Sayfa Spor 23 Aralık 2023 159 Görüntüleme

Büyükmandıra Hürriyetspor genç takımından flaş skor

Babaeski’nin Büyükmandıra beldesinin takımlarından Büyükmandıra Hürriyetspor’un genç takımı gümbür gümbür geliyor. Büyükmandıra Hürriyetspor’un 14 yaş altı futbol takımı Pınarhisarspor  U14 takımını 6-1 mağlup etti.

Büyükmandıra Hürriyetspor U14 futbol takımı, U14 Ligi 6. hafta mücadelesinde Pınarhisarspor U14 futbol takımını etkileyici bir performans sergileyerek 6-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.

Büyükmandıra Hürriyetspor U14, kendi ev sahasındaki mücadeleye hızlı başlayarak ilk dakikalarda üstünlüğü ele geçirdi. Hızlı hücumları ve etkili pas oyunuyla öne geçen takım, rakibine karşı üstünlüğünü sürdürdü.

Maçın ilk yarısında kaydettiği gollerle öne geçen Büyükmandıra Hürriyetspor U14, ikinci yarıda da etkili oyununu sürdürdü. Güçlü savunması ve hücumdaki başarılı performansıyla Pınarhisarspor U14 karşısında skoru daha da artıran takım, karşılaşmayı 6-1’lik galibiyetle tamamladı.

Büyükmandıra Hürriyetspor U14 futbol takımı oyuncuları, maç sonunda sergiledikleri başarılı performansın yanı sıra fair-play ruhunu da sahaya yansıtarak rakiplerini tebrik etti. Bu önemli galibiyet, takımın ligdeki başarısını artırarak moral bulmasını sağladı.

Haber: Şener Kara

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com