Ana Sayfa Gündem 28 Aralık 2023 149 Görüntüleme

Müdür Akdemir öğrencilere başarılar diledi

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve Şube Müdürü Ayhan Sayar, ilçede gerçekleşecek ortak sınavlar öncesinde öğrencilerle buluşarak başarılar diledi. Ziyaretleri kapsamında ortaokul ve liseleri gezen yetkililer, öğrencilere moral vererek sınav sürecine olumlu bir atmosfer katmayı amaçladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir ve Şube Müdürü Ayhan Sayar, sınıfları dolaşarak öğrencilerle bireysel olarak sohbet etti. Öğrencilere sınav öncesi kaygılarını azaltmak adına tavsiyelerde bulunan Akdemir ve Sayar, öğrencilere güvenlerini artırmaları konusunda önerilerde bulundu.

Öğrencilerle yapılan bu samimi buluşmalarda, Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürü, öğrencilere başarılar dileyerek onlara sınav sürecindeki önemli noktalara odaklanmalarını hatırlattı. Ayrıca, öğrencilere çalışmalarında süreklilik, düzenli bir program ve pozitif düşünceyle başarıya ulaşabileceklerini vurguladı.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com