Ana Sayfa Gündem 30 Aralık 2023 144 Görüntüleme

Öğrenciler için hizmete sunuldu

Kırklareli Üniversitesi öğrencileri için önemli bir güvenlik ve ulaşım konforu sağlayacak yeni bir yolun aydınlatma çalışmaları tamamlandı. Bu proje, Kırklareli Valiliği koordinasyonunda, İl Özel İdaresi, TREDAŞ (Trakya Elektrik Dağıtım AŞ) ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirildi.

Yapılan açıklamaya göre, öğrencilerin Kırklareli Üniversitesi ile Yurtlar Bölgesi arasında güvenli ve aydınlık bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla başlatılan yol aydınlatma çalışmaları, titiz bir planlama ve işbirliğiyle tamamlandı.

Projenin hayata geçirilmesinde, Kırklareli Valiliği’nin liderliğindeki İl Özel İdaresi, TREDAŞ ve Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bir araya gelerek altyapı çalışmalarını başarıyla tamamladı. Bu sayede, öğrencilerin gece ve karanlık şartlarda daha güvenli bir şekilde yolculuk yapmalarına olanak sağlanmış oldu.

Haber: Semra Gören

Fotoğraf: Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sosyal medya

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com