Ana Sayfa Gündem 31 Aralık 2023 129 Görüntüleme

Hediyelerini Noel Babadan aldılar

Beren Bebek Çocuk Oyunevi öğrencilerini yeni yıl coşkusunda buluşturdu. Öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde Göl Restoran’da düzenlenen özel etkinlikte, yılbaşı konseptinde süslenen mekanda unutulmaz bir gün geçirdi. Ergene Belediyesi’nin organize ettiği etkinlikte, minikler Noel Baba’dan hediyelerini almanın heyecanını yaşadı.

Ergene Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Beren Bebek Çocuk Oyunevi öğrencilerinin yeni yıl coşkusunu Göl Restoran’da yaşadığı belirtildi. Yılbaşı temalı süslemelerle renklenen mekanda düzenlenen etkinlikte, öğrencilere öğretmenleri eşlik etti. Minikler, oyunlar, eğlenceli aktiviteler ve sürpriz hediyelerle dolu bir gün geçirirken, Noel Baba’nın ziyareti ise etkinliğin en heyecan verici anlarından biri oldu.

Ergene Belediyesi, Beren Bebek Çocuk Oyunevi öğrencileri aracılığıyla tüm halkın yeni yılını kutlayarak, 2024 yılının herkes için güzelliklerle dolu bir yıl olmasını temenni etti.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com