Ana Sayfa Gündem 31 Aralık 2023 162 Görüntüleme

Arda ailesinin acı günü

AK Parti Lüleburgaz Teşkilat Başkanı ve Yönetimi, Muammer Arda’nın Annesi Hanife Arda’nın Cenaze Törenine Katıldı

Karamusul köyü AK Parti Başkan Yardımcısı Muammer Arda’nın annesi Hanife Arda’nın vefatı üzerine düzenlenen cenaze törenine, AK Parti Lüleburgaz Teşkilat Başkanı Ersen Aydın ve beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Törene AK Parti Lüleburgaz Teşkilat Başkanı Ersen Aydın liderliğindeki parti yönetimi, taziyelerini iletmek üzere katılım sağladı.

Başkan Yardımcısı Muammer Arda ve ailesinin acı günlerinde yanında olan AK Parti Lüleburgaz Teşkilatı üyeleri, taziye ziyaretleriyle birlikte gösterdikleri destekle Arda ailesine başsağlığı dileklerini iletti. AK Parti Lüleburgaz Teşkilatı, Muammer Arda ve ailesine başsağlığı dilerken, vefat eden Hanife Arda’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine sabır diledi.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Çalıştay düzenlendi

Çalıştay düzenlendi

Tema Tasarım | Osgaka.com