Ana Sayfa Gündem 1 Ocak 2024 152 Görüntüleme

Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okundu

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü, KYK Erkek Öğrenci Yurdunda Şehitler İçin Kuran-ı Kerim Okuma Programı Düzenlendi

Lüleburgaz İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen özel bir etkinlik, Lüleburgaz KYK erkek öğrenci yurdunda gerçekleştirildi. Programın ana amacı, vatanları uğruna şehit olan kahramanlarımız için dualar okundu. Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.  

Etkinlik Lüleburgaz Müftülüğü İlçe Vaizleri Muhammet Divani, Mahmut Aslan Toplu ve Din Hizmetleri Uzmanı Resül Çay’ın katılımıyla gerçekleşti. Program boyunca, şehitlerimizin ruhlarına ithafen Kuran-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Katılımcılar arasında bulunan gençlerin, program süresince sormuş oldukları sorular, İlçe Vaizleri tarafından içtenlikle cevaplandırıldı. Gençlerin ilgiyle takip ettiği etkinlik, hem manevi bir atmosfer oluşturdu hem de gençlerin dinî sorularına doğrudan cevap bulma imkanı sağladı.

Haber: Ezgi Balmumcu

Fotoğraf: Lüleburgaz İlçe Müftülüğü

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com