Ana Sayfa Gündem 4 Mart 2024 662 Görüntüleme

Rögar Kapakları Zarar Veriyor

Babaeski’nin sanayii bölgesindeki dükkanların bulunduğu yollar üzerindeki rögar kapakları, vatandaşlara zarar veriyor. Sanayii esnafı, bu durumun bir an önce çözüme kavuşturulması için yol çalışmalarının hızlandırılmasını talep ediyor.

Haber: Aylin Ayaz
Sanayii esnafının ifadesine göre, rögar kapaklarındaki engebelikler nedeniyle araçların ve yayaların güvenliği tehlikeye atılıyor. Özellikle yağışlı havalarda su birikintilerine neden olan tümsekler, işyeri sahipleri ve müşteriler için ciddi bir güçlük oluşturuyor.
Sanayii esnafı, rögar kapaklarındaki tümsekliklerin giderilmesi için yerel yönetimden ve ilgili birimlerden destek talep ediyor. Babaeski halkı da konuyla ilgili duyarlılığını dile getirerek, sorunun bir an önce çözülmesi için yetkililere çağrıda bulunuyor.
Babaeski Belediyesi tarafından konuyla ilgili bir açıklama yapılmadığı sürece, sanayii esnafı ve vatandaşlar, rögar kapaklarındaki sorunun çözülmesi için taleplerini sürdürecek.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com