Ana Sayfa Gündem 4 Mart 2024 713 Görüntüleme

Emekli Amiral Türker Ertürk, Atatürkçü Düşünce Derneği Konferansında Konuştu

Babaeski’de faaliyet gösteren Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi tarafından düzenlenen “Atatürk Dönemi ve Günümüz Türkiye’sinde İç ve Dış Politika” konulu konferans, emekli amiral Türker Ertürk’ün katılımıyla gerçekleşti. Etkinlik, Babaeski Belediye Binası Tansa Düğün Salonu’nda büyük bir katılımla gerçekleşti.

Haber: Ezgi Balmumcu
Konferansa, Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski Şubesi Başkanı Binnur Güdücüler ve dernek üyeleri, CHP Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat ve ekibi, AKP Babaeski Belediye Başkan Adayı Fırat Yayla ve ekibi ile çok sayıda Babaeskili vatandaş yoğun ilgi gösterdi.
Emekli Amiral Türker Ertürk, konuşmasında Türkiye’nin iç ve dış politikalarını değerlendirerek, tarihi perspektif içinde önemli analizler sundu. Atatürk ilke ve devrimleri üzerinden Türkiye’nin geldiği noktayı ele alan Ertürk, katılımcılara önemli bilgiler aktardı.
Dernek Başkanı Binnur Güdücüler, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, “Amiral Türker Ertürk’ün değerli katkılarıyla gerçekleştirdiğimiz bu konferans, katılımcılarımıza önemli perspektifler sunma amacını taşıyor. Atatürk ilke ve devrimleri üzerinden Türkiye’nin iç ve dış politikalarını değerlendirmek, toplumumuzun daha bilinçli bir şekilde bu konularda düşünmesini sağlayacaktır” dedi.

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com