Ana Sayfa Gündem 5 Mart 2024 184 Görüntüleme

Genel Başkan Babaeski’ye Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, seçim çalışmaları kapsamında Babaeski’ye ziyaret gerçekleştirdi. Babaeskili vatandaşlarla bir araya gelen Genel Başkan Özgür Özel, etkinliğe CHP Kırklareli Milletvekilleri Fahri Özkan ve Vecdi Gündoğdu, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat, CHP Alpullu Belediye Başkan Adayı Orhan Saltık, CHP Büyükmandra Belediye Başkan Adayı Alaattin Burak Doğan, CHP Karahalil Belediye Başkan Adayı Aykut Yakut, Alper Özer, CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu ve partililerle birlikte katıldı.

Babaeski halkı tarafından yoğun ilgi ve coşkuyla karşılanan Genel Başkan Özgür Özel, seçim sürecindeki hedeflerini ve partisinin projelerini anlatarak Babaeskililere hitap etti. Babaeskili vatandaşlar, CHP lideri ve beraberindekilerle samimi bir diyalog kurarak sorularını sorma fırsatı buldu.

Toplantı, coşkulu kalabalığın ilgisiyle dikkat çekerken, Babaeski’de CHP’nin seçim çalışmaları hızla devam ediyor. Genel Başkan Özgür Özel’in ziyareti, ilçedeki CHP adayları ve partililerle birlikte seçim öncesi bir birlik ve dayanışma mesajı verdi.

HABER:AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Babaeski’de lavanta  kokacak

Babaeski’de lavanta kokacak

Tema Tasarım | Osgaka.com