Ana Sayfa Ekonomi 9 Mart 2024 1147 Görüntüleme

SON MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz’ın daha yaşanabilir bir şehir olmasını hedefleyerek görevine başladığı günden bu yana büyük bir özveriyle çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Bu doğrultuda, 31 Mart seçimleri öncesinde belediye meclis üyeleriyle son meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda, Başkan Gerenli ve meclis üyeleri, Lüleburgaz’ın sorunlarını ele aldı ve çözüm önerileri üzerinde istişarelerde bulundu. Belediye yönetimi, şehrin altyapı sorunlarından trafik düzenlemelerine, çevre düzenlemelerinden sosyal projelere kadar geniş bir yelpazede çalışmalar yürütmüştü.

Başkan Gerenli, toplantıda yaptığı konuşmada, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Lüleburgaz’ı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için azimle çalışmaya devam edeceğiz. Belediye meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek, halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Llüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve meclis üyeleri, seçimlerin ardından da çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini ifade ettiler. Şehrin ihtiyaçlarına ve halkın beklentilerine cevap verebilmek için birlikte çalışacaklarına dikkat çeken belediye yönetimi, Lüleburgaz’ın daha yaşanabilir bir şehir olması için tüm güçleriyle çalışacaklarını vurguladı.

HABER:AYLİN AYAZ

FOTOĞRAF:LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI SOSYAL MEDYA

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com