Ana Sayfa Gündem 9 Mart 2024 673 Görüntüleme

Vize Devlet Hastanesine Değerlendirme Ziyareti

Kırklareli İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme çerçevesinde, Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Nilgün Sema Çomaklı liderliğinde, Vize Devlet Hastanesi’ne önemli bir ziyaret düzenlendi.

Ziyaret, hastanenin sunduğu hizmetlerin gözden geçirilmesi ve yeni açılan birimlerin değerlendirilmesi amacıyla gerçekleştirildi. Değerlendirme heyeti, sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak ve toplumun sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan çalışmaları yakından inceledi.

Ziyaret sırasında, sunulan hizmetlerin etkinliği ve hasta memnuniyeti üzerinde odaklanıldı. Ayrıca, hastanenin mevcut birimlerinin yanı sıra, gelecekte açılması planlanan yeni birimlerin tasarımı ve planlaması da ele alındı.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Fotoğraf: Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com