Ana Sayfa Gündem 11 Mart 2024 211 Görüntüleme

Yanan Araca Müdahale Edildi

Babaeski otoban girişinde meydana gelen araç yangınına Babaeski İtfaiyesi ekipleri tarafından hızlı bir müdahale gerçekleştirildi. Yangın sırasında araç içerisinde bulunan sürücü veya yolculardan herhangi birinin yaralanmadığı bildirilirken, itfaiye ekipleri kısa süre içerisinde yangını kontrol altına aldı.

Olay, Babaeski otoban girişinde meydana geldi. Bilinmeyen bir nedenle çıkan araç yangını, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından fark edilerek acil yardım çağrısı yapıldı. Babaeski İtfaiyesi ekipleri olay yerine hızla ulaşarak yangına müdahalede bulundu.

İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde, yangın kısa süre içerisinde kontrol altına alındı ve söndürüldü. Araçta meydana gelen yangında ölü veya yaralanan olmazken, çevrede bulunan diğer araçlara ve sürücülere de herhangi bir zarar gelmedi.

HABER MERKEZİ

Fotoğraf: Babaeski İtfaiyesi

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

YARIYIL TATİLİ BAŞLADI

Tema Tasarım | Osgaka.com