Ana Sayfa Gündem 14 Mart 2024 144 Görüntüleme

‘’Cumhuriyete Olan Borcumu Ödemek İçin Bu Yola Çıktım’’

Babaeski Hamidiye Mahallesi Muhtar Adayı Refiye Dülger, beraberindeki Aza Adayları ve ekibiyle birlikte Zortul Medya’yı ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Dülger, yerel seçimler öncesinde mahallesine hizmet etmek amacıyla muhtar adaylığına karar verdiğini belirtirken, projeleri hakkında detaylı bilgiler verdi.

Refiye Dülger, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Merhaba ben Refiye Dülger, yerel seçimler öncesi Hamidiye Mahallesi’ne Muhtar Adaylığımı koydum. Cumhuriyete olan borcumu ödemek için bu yola çıktım. Birbirinden değerli Aza Adaylarımızla mahallemize hizmet etmek istiyoruz. Projelerimiz hazır, diyeceksiniz ki mahalle muhtarının projeleri olmaz. Ama bizim projelerimiz var.”

Dülger, mahalledeki dayanışma ve yardımlaşma kültürünü geliştirmek amacıyla çeşitli projelerini paylaştı. Evlerden çıkan ambalaj atıklarının toplanarak ihtiyaç sahiplerine yönlendirileceği bir sistem, gönül köprüsü projesi ile ihtiyacı olanlar ile yardımseverleri buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti. Muhtarlık işlemlerinde alınan belge ücretlerinden vazgeçilerek, mahalledeki ihtiyaçlar için bir kumbara oluşturulacağını ve bu kumbaradan elde edilen miktarın mahalle halkı için kullanılacağını belirtti.

Ayrıca, mahallenin yeşil alanlarını koruma ve güzelleştirme projeleri ile sokak lambası, atık su arızaları gibi sorunların hızlı bir şekilde çözümüne öncülük etmeyi amaçladıklarını söyledi. Höyük tepe üzerindeki erozyon sorununu gidermek, çevre düzenlemesi yapmak ve vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği bir alan oluşturmak için çaba sarf edeceklerini belirtti.

Refiye Dülger, “Mahallemiz ile kurumlar arasında sağlam bir köprü oluşturacağız. Yapılan her

işin takipçisi olacağız.” diyerek mahalle halkına hizmet etmek için çıktığı bu yolda kararlılığını vurguladı.

HABER:AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com