Ana Sayfa Gündem 15 Mart 2024 179 Görüntüleme

Fırat Yayla ve Milletvekili Sarıçam Halkı Selamladı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AKP) Babaeski Belediye Başkan adayı Fırat Yayla, AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile birlikte Babaeski’nin nabzını tutmaya devam ediyor. Yoğun katılımla gerçekleşen bir etkinlikte, seçim irtibat bürosundan Gaziosmanpaşa Mahallesi’ne yapılan yürüyüşte, Yayla ve Sarıçam, mahalle sakinlerini selamlayarak onların desteğini almaya çalıştı.

Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde gerçekleşen etkinlikte, AKP adayı ve milletvekili, halkla bir araya gelerek samimi bir diyalog kurdu. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Yayla ve Sarıçam, mahalle halkının belediye başkanlığı ve genel sorunlar üzerine fikir alışverişinde bulundu.

AKP’nin Babaeski’deki seçim çalışmaları hız kesmeden devam ederken, Fırat Yayla ve Ahmet Gökhan Sarıçam’ın Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde gerçekleştirdiği bu etkinlik, yerel seçimler öncesi halkla doğrudan temas kurma stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Babaeski halkı, seçim sürecinde adaylarıyla yakın ilişki kurarak projelerini ve vaatlerini daha yakından tanıma fırsatı buluyor. AKP’nin bu yaklaşımı, yerel yönetimlerde şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışı benimsemeyi hedefliyor.

AKP Babaeski Belediye Başkan Adayı Fırat Yayla ve Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde halkla buluşmalarını sürdüreceklerini belirttiler. Yerel seçimlere sayılı günler kala, adaylar halkın nabzını tutmaya ve onların beklentilerine cevap vermeye devam edecek.

HABER:AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com