Ana Sayfa Gündem 16 Mart 2024 615 Görüntüleme

Grup Başkanvekili Babaeski’ye Geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Babaeski’ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında yerel esnafı ziyaret etti. Günaydın’a, CHP Kırklareli Milletvekilleri Vecdi Gündoğdu ve Fahri Özkan, CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, CHP Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat ve CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu eşlik etti.

Babaeski’deki yerel seçim öncesi hareketlilik giderek artarken, CHP heyeti Babaeski esnafını ziyaret ederek, onların talep ve beklentilerini dinledi. Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Babaeski’nin ticari hayatının nabzını tutmak ve esnafın sorunlarını yerinde görmek için bu ziyareti gerçekleştirdiklerini belirtti.

CHP’nin Babaeski Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat’ın da katılımıyla gerçekleşen ziyarette, esnafın karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Günaydın, Babaeski’nin ekonomik ve sosyal gelişimi için CHP’nin projelerini anlatarak, esnafın desteklerini istedi.

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, Babaeski’deki seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini ve halkın CHP’ye olan ilgisinin arttığını belirtti. Mutlu, Babaeski’nin kalkınması ve refah seviyesinin yükseltilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti.

CHP heyeti, Babaeski esnafını ziyaret ederek, yerel seçimler öncesi halkın nabzını tutmaya devam ediyor. Babaeski’nin geleceği ve kalkınması için yapılan bu tür saha ziyaretlerinin önemi, seçim atmosferinin yoğun yaşandığı şu günlerde daha da artıyor.

HABER:AYLİN AYAZ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com