Ana Sayfa Gündem 19 Mart 2024 174 Görüntüleme

Serdar Türker’den Hurdacılar Sitesine Ziyaret

Kırklareli Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, seçim çalışmaları kapsamında Hurdacılar Sitesi’ni ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Türker, ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, “Hurdacılar Sitesi’ni ziyaret ettik, sorunlarını yerinde dinledik. Bugün nasılsa sonrasında da esnafımızın yanında olacağım. Tüm esnafımıza hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Serdar Türker ayrıca, “Kırklareli halkı nasıl istiyorsa şehir öyle yönetilecek. Kırklareli’ni Kırklareli’nden yöneteceğiz” şeklinde konuşarak, yerel yönetimde katılımcı bir anlayışı benimsediğini vurguladı. Türker’in ziyareti ve açıklamaları, seçim sürecindeki adayların esnaf ve halkla olan temaslarını ön plana çıkararak, yerel seçimlerin önemine dikkat çekiyor.

Hurdacılar Sitesi ziyareti, Serdar Türker’in seçim çalışmalarındaki aktif ve yerel esnafın sorunlarına duyarlı yaklaşımını göstermesi bakımından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Türker’in söylemleri, Kırklareli halkının beklentileri ve şehir yönetimine ilişkin vizyonunu yansıtarak, seçimlerdeki iddiasını ortaya koydu.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Fotoğraf: Serdar Türker

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Kırklarelispor fırsat tepti

Kırklarelispor fırsat tepti

Tema Tasarım | Osgaka.com