Ana Sayfa Gündem 19 Mart 2024 782 Görüntüleme

Vali Ekici’ye Tüketici Hakları Günü’ne Özel Ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ve beraberindeki heyet, “15 Mart Dünya Tüketici Hakları Günü” kapsamında Valilik Makamında bir araya geldi. Vali Ekici, bu özel gün dolayısıyla tüketicilerin haklarını koruma konusundaki çalışmaları takdirle karşıladı ve heyeti kabul ederek Tüketici Hakları Günü’nü kutladı. Bu buluşma, tüketicilerin korunması ve haklarının öneminin vurgulandığı anlamlı bir etkinlik oldu.

Vali Birol Ekici, tüketicilerin haklarının korunması konusunda yapılan çalışmaların önemine değindi. Ticaret İl Müdürü Mustafa Uzan ise tüketici haklarıyla ilgili yapılan faaliyetler hakkında Vali Ekici’ye bilgi verdi. Heyet nezdinde tüketici haklarının korunması için yürütülen hizmetlerin önemine vurgu yapıldı ve tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve haklarının savunulması konusundaki çabalar takdirle karşılandı.

FOTOĞRAF: Kırklareli Valiliği

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com