Ana Sayfa Gündem 20 Mart 2024 184 Görüntüleme

Halkla Buluşmalar Devam Ediyor

Babaeski’nin sevilen ismi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat, seçim kampanyası kapsamında beraberindeki ekip ve Babaeskililerin yoğun katılımıyla Cumhuriyet Mahallesi’nde coşkulu bir yürüyüş düzenledi. Mahalle sakinlerinin sıcak karşılamasıyla gerçekleşen etkinlik, Polat’ın halkla iç içe bir kampanya yürüttüğünün bir göstergesi oldu.

Polat ve beraberindekiler, Cumhuriyet Mahallesi’nde sokakları dolaşarak mahalle sakinleriyle selamlaştı, sohbet etti ve onların talep ve önerilerini dinledi. Mahalleliyle samimi bir iletişim kuran Polat, Babaeski’nin her mahallesine eşit hizmet götüreceklerini ve mahallelerin ihtiyaçlarına duyarlı bir belediyecilik anlayışıyla hareket edeceklerini vurguladı.

Cumhuriyet Mahallesi sakinlerinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş, Polat’ın Babaeski halkıyla olan güçlü bağlarını bir kez daha gözler önüne serdi. CHP Belediye Başkan Adayı ve ekibinin mahalle ziyaretleri, şehrin dört bir yanındaki vatandaşlarla kurulan sağlam iletişim ağının önemini bir kez daha ortaya koydu.

Polat, Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri yürüyüşte şehrin her kesiminden gelen talep ve önerilere büyük önem verdiklerini belirtti. Babaeski’nin kalkınması ve gelişmesi için tüm mahallelerle işbirliği içinde çalışacaklarını söyleyen Polat, şehrin geleceği için birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

CHP Belediye Başkan Adayı Nuray Öner Polat’ın Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan bu coşkulu ziyaret, Babaeski’nin dört bir yanındaki mahallelerle güçlü bir bağ kurulduğunu gösterdi. Polat ve ekibi, seçim sürecinde halkla buluşmalarını sürdürecek ve şehrin her kesiminden gelen taleplere kulak verecek.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com