Ana Sayfa Gündem 21 Mart 2024 229 Görüntüleme

İlçe Örgütü Çalışmalarına Devam Ediyor

Babaeski’de yerel seçim atmosferi hareketlenirken, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)’nin Babaeski Belediye Başkan adayı Nuray Öner Polat, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Polat, CHP Babaeski Gençlik Kolları ve İlçe Örgütü ile birlikte yerel esnafı ziyaret ederek, seçim öncesi temaslarını güçlendiriyor.

Nuray Öner Polat ve beraberindeki CHP ekibi, Babaeski’nin çeşitli semtlerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyor. Esnafın sorunlarını dinleyen ve taleplerini not alan Polat, Babaeski’nin ekonomik ve sosyal gelişimine yönelik projelerini esnafın beklentilerine uygun şekilde şekillendirme sözü veriyor.

Seçim öncesi esnaf ziyaretleri, CHP Babaeski Belediye Başkan adayı Nuray Öner Polat’ın yerel halkla doğrudan iletişim kurma çabasının bir yansıması olarak dikkat çekiyor. Polat, Babaeski’nin ticari ve sosyal dokusunu güçlendirmeyi hedeflerken, esnafın görüşlerine ve taleplerine büyük önem veriyor.

Babaeski’deki seçim dinamiklerinin şekillenmesinde esnafın rolü büyük önem taşıyor. CHP Babaeski Belediye Başkan adayı Nuray Öner Polat’ın esnaf ziyaretleri, seçim kampanyasını temelde yerel ihtiyaçlara ve beklentilere odaklayarak seçmen nezdinde güçlü bir destek oluşturmayı amaçlıyor.

HABER:EZGİ BALMUMCU

Fotoğraf: Nuray Öner Polat Sosyal Medya Hesabı

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com