Ana Sayfa Gündem 23 Mart 2024 219 Görüntüleme

Kırklareli Jandarması Uyuşturucuyla Mücadeleye Devam Ediyor

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı unsurlarınca, gerçekleştirilen uyuşturucu ile mücadele operasyonu büyük bir başarıyla sonuçlandı. Operasyon kapsamında, Vize ilçesinde 11 adreste ve Demirköy ilçesinde 4 adreste olmak üzere toplam 15 adreste 13 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Operasyona, 60 personel katılarak etkili bir şekilde gerçekleştirildi.

Yapılan detaylı aramalarda, operasyonun etkisi önemliydi. Toplamda 60 kök Kenevir Bitkisi ele geçirildi. Bu bitkilerin, uyuşturucu madde üretiminde kullanıldığı ve piyasaya sürüldüğü değerlendiriliyor. Ayrıca, 20 gram Kubar Esrar, 15 adet Uyuşturucu Hap, 5 gram Kenevir Tohumu ve 1 gram Eroin gibi çeşitli uyuşturucu maddeler de ele geçirildi. Operasyon kapsamında ayrıca 6 adet Uyuşturucu İçiminde Kullanılan Payp da bulundu.

Jandarma yetkilileri, halkın güvenliği ve toplumun sağlığı için çalışmalarına devam edeceklerini belirttiler.

Fotoğraf: Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com