Ana Sayfa Gündem 25 Mart 2024 202 Görüntüleme

Vali Ekici Bereket Sofrasında Çocuklar ve Üreten Kadınlarla Buluştu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Valiliği’nin himayesinde düzenlenen iftar programında önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Devletin sevgi ve şefkatini her zaman yanlarında hisseden çocuklar ve Üreten Kadın Kooperatifi üyeleri, Vali Ekici ile birlikte bereket dolu bir sofrada buluştular. Bu anlamlı buluşma, Ramazan ayının manevi atmosferini daha da güçlendirdi.

Vali Ekici’nin liderliğinde gerçekleşen iftar programı, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışmayı ve birlikte yaşama kültürünü ön plana çıkardı. Devletin çocuklara ve üretken kadınlara verdiği değeri vurgulayan program, sevgi ve paylaşımın önemine dikkat çekti.

Üreten Kadın Kooperatifi üyeleri, iftar sofrasında yaptıkları çalışmaları ve ürettikleri ürünleri sergileyerek katılımcılara görsel bir şölen sunarken, çocuklar ise Vali Ekici ile birlikte keyifli bir zaman geçirdiler. Programda yapılan konuşmalarda, devletin her zaman vatandaşların yanında olduğu ve toplumsal dayanışmanın gücüne vurgu yapıldı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin liderliğinde düzenlenen bu anlamlı iftar programı, toplumun birlik ve beraberlik duygularını pekiştirirken, devletin halkına olan sevgi ve şefkatini bir kez daha gözler önüne serdi.

HABER:AYLİN AYAZ

Fotoğraf: Kırklareli Valiliği

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Tema Tasarım | Osgaka.com