Ana Sayfa Gündem 4 Nisan 2024 194 Görüntüleme

CHP BABAESKİ İLÇE BAŞKANI EROL MUTLU’NUN İSTİFASI GÜNDEMDE

CHP ÜYELERİNDEN TEPKİLER ARTIYOR

Babaeski’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde CHP Babaeski Belediye Başkanı Nuray Öner Polat’ın seçimi kaybetmesinin ardından CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu’nun istifa edip etmeyeceği merak konusu oldu.

GÖZLER İLÇE BAŞKANI EROL MUTLU ÇEVRİLDİ

Birçok CHP’li üye, seçim sonuçlarına yönelik hayal kırıklığına ve memnuniyetsizliğe rağmen Erol Mutlu’nun istifasını beklerken, gözler ilçe başkanına çevrildi.

SESSİZ KALMIŞ DURUMDA

Seçim sürecinde aktif rol alan ve Nuray Öner Polat’ın adaylığını destekleyen CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu, seçim sonuçlarının ardından istifa edip etmeyeceği konusunda sessiz kalmış durumda. Ancak, birçok CHP üyesi ve Babaeski halkı, seçimde alınan başarısız sonuçların ardından partinin yeniden yapılanması ve güçlenmesi için ilçe başkanının da sorumluluk alması gerektiğini dile getiriyor.

BABAESKİ HALKI MERAK EDİYOR

CHP Babaeski İlçe Başkanı Erol Mutlu’ya yönelik tepkiler artarken, birçok parti üyesi istifasını talep ediyor ve seçim sonuçlarına ilişkin sorumluluğunu alması gerektiğini belirtiyor. Babaeski halkı da seçim sonuçlarına yönelik hayal kırıklığını dile getirirken, ilçe başkanının istifa edip etmeyeceği konusunda merakla bekliyor.

ÜYELER İLÇE BAŞKANININ ALACAĞI KARARI BEKLİYOR

Erol Mutlu’nun istifa edip etmeyeceğiyle ilgili gelişmelerin yakından takip edildiği Babaeski’de, CHP üyeleri ve halk, partinin geleceği ve yeniden yapılanma sürecine odaklanarak, ilçe başkanının alacağı kararı bekliyor.

HABER MERKEZİ

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Vize’de festival ateşi yandı

Vize’de festival ateşi yandı

Tema Tasarım | Osgaka.com